About

 

White Piano.ro este un proiect unic in România, care își propune sa aducă împreună eleganța imaginii vizuale cu rafinamentul interpretarii muzicii live, facându-le sa se completeze reciproc. Ideea proiectului a pornit de la cererea tot mai mare a unei piețe aflate in continuă expansiune, iar alegerea unui instrument alb, reprezintă dorința de a raspunde acestei cereri printr-o diversificare și rafinare a ofertei.

White Piano se adreseaza evenimentelor de toate genurile- corporate, nunți, vernisaje, recepții, conferințe, prezentări de produse, expozitii, evenimente private, show-uri fashion, sau oricărei manifestări care își propune să se remerce prin distincție si bun gust.

Indiferent de evenimentul pentru care optați, trebuie să ne comunicați doar locația si ora la care se desfasoară acesta. De restul ne ocupăm noi. Transportul pianului este asigurat de o echipă profesionistă cu experiență in domeniu. Instrumentul nu necesită acordare și se poate amplifica la cerere, pentru orice fel de spațiu, fie indoor sau outdoor. Exista posibilitatea inchirierii instrumentului și altor pianiști care doresc sa participe la evenimente si au nevoie exclusiv de un pian alb. Aspectul elegant, impecabil, face ca pianul să se preteze și ședintelor foto pentru nunți sau alte evenimente. În acest caz, poate fi inchiriat ca atare, in funcție de disponibilitate.

Pianistul

Pianistul Krisztián Kósa, inițiatorul si managerul proiectului este absolvent al Academiei de Muzica din Cluj, având o experiența de peste 20 de ani atât pe scenele din țară și străinătate, cât si la diverse evenimente publice si private. Începând studiul pianului de la vârsta de 7 ani, Krisztián Kósa a câstigat numeroase premii la concursuri naționale si internaționale si a participat la diverse cursuri Master-Classes si Work-shop-uri  de gen, perfecționându-se continuu. Deși are la baza studii de pian clasic, muzicianul a început de foarte tânar sa se apropie de muzica jazz si cafe-concert, in parte datorită capacității extraordinare de a improviza, dar și dorinței de a explora noi teritorii in ceea ce priveste muzica in general si pianul in particular.

Astfel, pianistul a acumulat un repertoriu vast în toate genurile, începand cu muzica clasica, jazz, cafe-concert, muzică de film, șlagare internaționale, ajungând pana la hit-uri moderne ale genului pop si rock.

Proiectul său, vine să completeze si sa fructifice această experiență, folosind imaginea și muzica in mod complementar și aducând, dincolo de aspectul exclusivist, sinceritatea si desăvârșirea muzicii de calitate.